31 December 2009

Selamat Datang Tahun Baru

Sekejapan je rasa da nak masuk tahun 2010. Azam korang tahun 2009 macam mana? Tercapai?

Tarik napas.......

Saya macam tak tahu nak taip ape nih. o ye, saya da lepas interview kahwin kat Jabatan Agama Johor pada senin 28/12/2009. Lega... sangat. Alhamdulillah! Selama ni asyik dok fikir dia nak soalan ape la ek!!! Gelabah dia macam nak pergi exam. Padahal soalan asas Fardhu Ain je, yang kita belajar kat sekolah agama. Nak soalan bocor tak? :P.

Hmm.. ok la sampai sini je la saya taip. Da puas perah otak nak taip ape tp taknak dtg jugak idea.


Opp². Sebelum terlupa, Selamat Pengantin Baru in advance pada Ms.Hai. Semoga Bahagia hingga akhir hayat :).






Hellooooooo 2010 :)




p/s: Mekasih bebanyak kwn² yang sudi bg kata² semangat utk sy kat entri lepas. Sy sayang korang! (^_^)

12 ucapan cinta:

YuNyLoveSYou said...

nak soalan bocor! hehehehe... kongsi la.. saya berdebar laa nak pegi interview... tgh waiting borang dia siap, then baru leh settle mine!~ gerun2! bestnya awak dah LEGA!!

Fuchsia said...

liza, nanti bagi ur address ye kat my blog. nak anto kad nih ^-^

Haliza said...

yuny:
awk, dia tnyer basic fardhu ain je. istighfar, mengucap, bace fatihah, doa Qunut, pastuh time sy dia tnyer bole tak kalo nk bace doa dlm bahase melayu kalo tatawu arab. tunang sy dia tnyer jenis² air. See.. sng kn? Insya allah awk dpt jawab :)


Fasha:
ok². sy bg address kat blog awk. *excited

mizz eyta said...

happy new year to u!!
*saya syg kamu jgk

mizz eyta said...

happy new year to u!!
*saya syg kamu jgk

mizz eyta said...

happy new year to u!!
*saya syg kamu jgk

NahWaL said...

hai there. share link ya dear. baru jumper blog kamu :D

Haliza said...

nahwal:
hi awk, thanks sudi melawat blog sy. sy pembace senyap blog awk. hehe..

NahWaL said...

hehehe..la napa senyap? haha..tak lama dah ye majlis...?

Haliza said...

nahwal:
tataw nk tulis pe la. haha..
a'ah tak lame je lg majlis. gelabah gak nih. huhu..

NahWaL said...

sonoknya tengok list kat sebelah ni banyak dah cross. mean dah dekat dup dap ! hihi. tahniah tahniahh...InsyaAllah semua ok kan..

eh..camna awak buat cross2 tu ek? kita tak reti la. huhu. add gadget kan? gadget mana ek?

NahWaL said...

liza, dah dapat buat cross.haha. tapi kalau taknak cross plak camne? sudahnya semua cross menipu sangat. haha

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com