25 March 2010

Anugerah Terhormat

Fuh! Fuh! *Tiup habuk. Sori da lama tak update. Update ni pun sebab dapat award dari cik Mazni yang bakal naik pelamin bulan Mei. ^___^ i loike.



Mekasih Cik Mazni sudi bagi saya "Anugerah Terhormat". Ini kali pertama saya dapat award sepanjang berblog. Sangat² terharu dan happy. Rasa macam menang award besar pulak. hehe..

Ok, saya kena bagi award ni pada 20 rakan yang lain. Drum roll please!!!

1. Fuchsia
2. Mizz Eyta
3. June
4. Mrs. Aisheiteru
5. Thalha
6. Durruz
7. Surya
8. Bunga Kristal
9. Fashya
10. Jiha
11. Miss Yanz
12. Modusoperandi
13. Afira
14. Ms. Hai
15. Stunning-pinkybride
16. Yunayuni
17. Yuny
18. Lynda
19. Frieda
20. Kak Nino


Sekian.




p/s: Tak sabar nak tunggu dapat album. Da ada gambar baru seronok nak story-mory.

6 ucapan cinta:

_Gnie_ said...

oh, saya pun xsabar juga! ^__^

Afira said...

same wif me...wedding album belum jga kunjung tiba.,neway, thax dear for da award..I loike...mana pernah saya dpt award gitu2..hihi

Haliza said...

mazni:
mari same² sabar. hehe..


Afira:
oh. awk pon lom dpt lg eh?
OP sy da siapkn sticky album tp sy nk amik bile semua siap. baru puas ati.
Sensamer kasih. saya pon pestime dpt award. teruja sgt. hehe..

orkidesa said...

hai,

nak tanya. masa wedding awak pakai inai tak?

pakai sendiri ker or suh someone inai kan?

Haliza Haron said...

orkidesa:
pkai inai. tp pkai biase je. sbb sy x buat corak² pun.

nape? awk nk cr org yg pandai buat henna eh?

nino said...

huh tak perasan ada nama kak nino
toce toce :)

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com