26 May 2010

Sebalik kegembiraan terselit kesedihan

Iye! tajuk agak drama sikit.

Semalam gembira, semalam jugak sedih. Nasib baik ada anak bulu yang menghiburkan.



Memang mertua tak boleh ngam-ngam ho eh dengan menantu? Terutamanya menantu perempuan? Mesti cakap lepas je ke?







Kecik ati ai tau! Ke aku yang terlebih EMOticon?

13 ucapan cinta:

♥ Fuchsia ♥ said...

eh dia ckp apetu liza? haih saspen la pulak

NahWaL said...

hati h ati sayang, takot ada orang baca ni kang buat speku. mana tau kan. don cry2 ok.

Haliza Haron said...

Fuchsia:
oh! byk. Igt da duduk sendiri ni xder la nk terase sgt. rupenye tidak.


Nahwal:
tu lah. mcm nk wat private entri tp mls nk cr coding. Da bergelen nangis. slalu gak jd punce kami gado :(

NahWaL said...

alahai ciannya. sabar banyak ye yang, lelaki pasti akan backing ibu dia. dan pantang kalau ibunya diburuk2an. sama macam kita pantang ayah diburukkan2. sabar banyak2 k

YuNyLoveSYou said...

tabah yee dear... saya jarang jumpa mertua... masih ada segan n tak biasa lagik... kuatkan semangat!

Missyanz said...

Sabar ye dear.. Doa byk2.. moga lembut hati beliau.. :)

Haliza Haron said...

nahwal:
mmg btol pon kate ko nahwal. ape² pon kite tetap kate ibu kite yg TERBAIK kn.


Yuny:
Sy pon kalo bole nk jarang jmpe mcm awk. Tp mcm xbole je. Sy kahwin dgn ank kesayangan dia. Memang kena kuat dan tabah.


Miss yanz:
Tq darl. :)

NahWaL said...

yep :) sabar k. senyummmmmmmmm.

Haliza Haron said...

nahwal:
ye sayep senyummmmmmmmmmm.. :)
tq dear.

eh post ko mmg best. tp aku tataw nk komen pe. huhu..

Anonymous said...

hi haliza.mayB awak boleh tanya ustaz/ustazah @pon org lama2.sbb kn ada tau ayat al-quran yg boleh kita amalkan utk tawan n lembutkan hati mentua.sy xigt ayat apa.tp mayB awak boleh selalu tgk semanis kurma sbb mereka selalu bg petua utk rmhtgga..sabar byk2 ye.

-adah-

Haliza Haron said...

adah:
hi adah. terima kasih. sy pun mmg suke tgk semanis kurma. Tapi kalo awk igt ayat tu, jgn lupe share dengan saya eh. :)

~ thalhazlin ~ said...

haliza, kite rasa takut ah baca entry neh. saya pun tak tahu camana penerimaan mak mertua nanti. huhu. apapun, awak take care eh. maybe she dont mean it. biasalah orang tua cakap dengan jujur.. demi kebaikan. ingat cam tu je lah ek..huhu

Haliza Haron said...

thalha:
mungkin ini dah mmg rezki sy dpt mak mertua mcm ni. lain org lain dia punye bahagian. itu la kdg² pon sy pujuk diri sendiri. buat² tak igt je la. sedih ttp sedih jgk T__T

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com