12 October 2010

Al-kisah

Uih! lame bebeno tak update. Saya sebenarnya malas. Ade cerita tapi malas nak buat ayat. Nak buat rangka esei pon malas. ahaha.. Rase mcm nk tutup blog pun ye. Saya hanya rajin baca blog kwn² je. Setiap hari pon dok tunggu kawan² update. Kalau deorang tak update rase mcm nak sound je suruh update. Ampunnn..

Minggu lepas saya & suami layan midnight movie. Since dah lama gile tak tengok wayang, tu yang layan movie tengah² malam baru syok. Tapi ni bukan nak cerita saya tengok movie ape @ jalan cerita movie yg saya tengok. Eh sama je kan maksud dia? Apa² je la..

Biasanya tengok midnight movie ni yang couple² kan. Ada jugak husband & wife macam kami. Ada jugak yg heret bawak anak bukan macam kami. ahaha..

Masa tengah tunggu nak masuk wayang tu saya ternampak la satu awek melayu ni perrghhhh!!! sexy abis. Terpaling sexy la malam tu. Pakai dress macam nak tersembul tet*k(haha). Tak sejuk agaknya tengok wayang malam² pakai baju camtu (ke ade yg tukang panaskan?). Ok la bersangka baik. Mungkin laki bini.

Ok, saya bukan nak cerita pasal awek tu. Tapi da tercerita pon. ahaha.. Yang saya nak cerita nya ni pasangan awek tu @ bf awek tu. Sebelum masuk wayang, saya mmg akan ke ladies dulu. buang ape yg patut supaya masa tgk movie dapat tumpukan perhatian. Bila saya da setel, saya tunggu husband saya pulak. Saya tunggu dekat jugak la dengan bf awek sexy. Kire same² tunggu. Masa tengah menunggu, bf awek sexy tu terserempak & borak kejap ngan kwn dia.

kawan : tu awek ko ke?

bf awek sexy: a'ah.

kawan: bini ko mane?

bf awek sexy: aku letak kat umah mertua aku. (senang je jawapan dia kn?)

kawan: korang ade krisis ke?

bf awek sexy : xder la..


Perbualan yg slumber je saya dengar. Macam tak kisah bini tinggalkan kat umah mertua tapi dia sedap ngan pompuan lain. Macam tak percaya je ape yang saya dengar (sambil gosok² telinga).



Bila saya ternampak awek tet*k tersembul tu saya terfikir. Lelaki yang miang ke pompuan yang gatal?


Dan saya rase macam nak rampas hp pastu call bini dia.

Sekarang, saya EMO gile..


6 ucapan cinta:

juneHalim said...

hah!! aku pon jd emo bce!! benci laki n pompuan bunguks tu! grrrr!!!!!

Haliza Haron said...

june, kite pon benci. menyinga je dgr dia bebual.

♥ sha ♥ said...

kat jj ke tu liza? hummm nyampahnye ngan laki camtu. kalo sy jadi bini dia mesti sy balas balik punyelah

Haliza Haron said...

sy tgk kat city square. tu la, sy benci kat laki tu skali ngan kat pompuan gatal tu.

^^mrs.deana^^ said...

huh..dasat..ni la realiti khidupan..at least,sy dh tgk sndiri kwn sy ala2 kes cm2...(oopss..**)

Haliza Haron said...

deana:
mmg realiti. tp sy xbole terima. sangat² xbole terima.

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com