22 February 2010

Majlis Bertandang

Alhamdulillah, Majlis Bertandang pada 13 Feb 2010 yang lalu berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada family in law saya yang bertungkus lumus dan bekerja keras untuk menjayakan majlis ini.

Tema untuk majlis bertandang kami, putih dan merah jambu(pink). Semestinya bride & groom memakai baju putih. Gile ko nak pakai pink? Muncung sedepa la mulut laki aku nanti. Tak macho katanya. Hihi..

Untuk Majlis Bertandang saya sangat² berpuas hati untuk keseluruhannya. Terutamanya photographer lah. Peramah, baik hati tambah frame dan gambar lagi 1, mesra alam dan banyak bagi tips² untuk berposing. Maklum lah saya ni kaku + malu² meow. :P

Nah saya bagi sikit dulu. Tapi memang saya dapat sikit je pon :P


Lokasi: Bukit Layang², Pasir Gudang


Sila pandang lighting untuk aksi ala² model majalah. Ini tips dari photographer kami tau :P


Agak berdebar juga nak post gambar ni. Tapi disebalik gambar ni sebenarnya kami sedang berbual. Percaya tak?


Omaigucci!
Perut aku. Tak dapat nak cover lagi dah!




Credit picture to Lensa Melayu





p/s: Mood nak story-mory tentang majlis belum datang. Tapi ada banyak yang nak dikongsi sebelum basi. :P

14 ucapan cinta:

NahWaL said...

oh heliza, ai jatuh cinta dengan semua2 gambar ni. u look fabulous, like a million dollars!

Haliza said...

jgn panggil heliza, nnt aku lupe diri. hehe..

thanks nahwal. aku habis-habisan kerah tenaga posing sbb aku regret mase posing belah majlis aku. :(

NahWaL said...

takpa, janji ada beb. santek la aku sukeeee!!hehe. obses lak.

Xora said...

tahniah ya! :D

Haliza said...

nahwal: babe, ko suke, aku pon suke jgk. hehe..

xora:
mekasih :D

ღnFashyaღ said...

suke tgk pic2 ni sume.....

Haliza said...

fashya:
mekasih. kite pon suke jugak. :D

Jehan Najib said...

congratulation.. selamat menempuh alam rumahtangga... cantik gambar2 kawin ye :)

diri aku said...

ija..pic perut tu cantik okeh..eh!pic perut lak...sowi dah ko asik state pasal perut jek, dlm fb pong sma..pyut u maintain okeh..tp seyes sgt cantikkk!!

Fuchsia said...

same la liza. nak sgt cerita pasal kenduri aritu tapi mood tak dtg2. ni dok citer pasal benda lain jek dulu ;p dia kena abihkan masa 2, 3 ari baru abih ceritu tuh

Haliza said...

jehan:
Mekasih. Byk yg di tunjuk ajar dr photographer.


Jun:
haha.. bile tgk gambar tu je nmpk perut dulu. terfokus lebih tang perot.


Fasha:
Mood nk cerita majlis lum dpt sbb nyer gambar lom dpt semua. hehe..

^^miszdeana^^ said...

hye dear..i like ur pitcha!!nice shoot...besnye dpt gmbr cmni..x sbr rasanya :)

orkidesa said...

nice pic...

okay tak pakej nyer...
tgh mencari photograher lagi nie...

Haliza said...

orkidesa:
thanks.
sgt puas ati ngn pakej lensamelayu.
team member pon ramah sgt. siap ajar camne nk pose.

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com