17 June 2009

Membilang Hari

Rasa macam cepat je masa berlalu. Tengok kat ticker dah tinggal lagi 3 hari sebelum jadi tunangan orang. Preparation rasanya hampir selesai. Tinggal acara masak memasak dan menggubah sirih junjung. Hal Jemputan dan menu makanan saya serahkan pada ayah saya. Majlis kecil-kecilan saja. Harap² berjalan dengan lancar.

Mengenai sirih junjung, saya decide nak try buat sendiri. Nak tempah rasanya macam mahal. Jadi rambang mata bila
saya google design sirih junjung. Semuanya cantik² dan manis je.


*Tuan punya gambar, izinkan saya pinjam ye!

Agak² korang berapa eh harga kalau tempah design macam ni?
Roses, yellow peacock,
statice dan sirih saya dah order. Jumaat ni dah boleh kerah otak dan tenaga nak merialisasikan sirih junjung.
ihikhik Harap² menjadi percubaan pertama saya ni. Ok lah, jumpa dia lain entri. Doakan selamat semuanyasenyumkenyit



*Kalau menjadi sirih junjung saya, insya allah saya akan cuba buat tutorial. Mana tahu boleh buat panduan untuk bakal² pengantin yang lain.

4 ucapan cinta:

+ Fasha + said...

congrates okeh ^-^
eh kite sama la kat jb jugak nih

Haliza said...

Fasha: Thanks.. awk jb kat ner?

+ Fasha + said...

sy keje kat p. gudang. ni jb area mana plak?

Haliza said...

eh!! da dkt la kite.. sy kat permas jaya.. tawu kn? awk pasir gudang area mane? sy insya allah nk pindah sana jgk :)

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com