02 September 2009

Hari TerPALING SEDIH

Betul, Senjata paling TAJAM adalah LIDAH manusia. Sakit bila kata² tu keluar dari mulut orang yang 'curi' hati saya. Nampak je saya ni 'macam' keras, padahal FRAGILE gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr babeng..


HARI TERPALING SEDIH T_______________T*menangis lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagi.. dan lagi..

6 ucapan cinta:

Love Lavendar said...

penuh tersirat ayat kamu...ape sudah jadi?? yang pasti tabahkan hati...anggap ia sbg dugaan ok...

Fuchsia~ said...

huih nape tu? meh la citer skit

Haliza said...

Love Lavender & Fuchsia:
T___T salah fhm ngan tunang sy. Niat dia bergurau tapi sy terase ngan kate² dia.

Dia da minta maaf tapi dia x pujuk pun. Grr..

Love Lavendar said...

haliza >> normal la tu...laki bkn tau bahasa yg berkias2 ni...sy pn selalu pujuk diri sendiri...hehehe... kdg2 tu baik dgn secara automatik..mcm mlm gaduh, bgn tido automatik jd baik...hehehe... normal la tu...

Haliza said...

Love Lavender:
Tu lah, lelaki ni kdg² dia treat mcm kite ni kwn² dia. Bkn tak bole tp ade limit sikit la kn.

Saya da maafkn dia, tp nk mintak dia pujuk sikittt je. hehe..

Dina Halim Bridal Boutique said...

salam, lelaki memang mcm tu, diorg tak tahu sbnrnya apa perempuan nak.so selalunya kalau saya ngan suami saya, nak sruruh pujuk pun kena bagitahu.kdg2 dia kata "sayang majuk ke?napa?" tapi apa2 pun biasa la..asalkan amalkan bergaduh tak lebih dari sejam tu kira ok la tu.. =)

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com