06 November 2009

?

Saya risau la, 2 hari lepas baru cabut geraham bongsu. Tapi sampai sekarang rasa semua gigi nak luruh. Kenapa ek? Pulak tu rase gusi gatal². Macam baby yg baru nak tumbuh gigi. Macam nak gigit² sesuatu. Nak garu, da sah² la tak boleh.

Risau sangat² kalau la luruh semua, camne nak amik gambar kawin? haha.. tak boleh saya nak bayangkan senyum lebar tanpa gigi. Mimpi ngeri wooooo..






p/s: Esok 7 nov, ulangtahun perkenalan kami, agak² di tahun kedua ni en.tunang ingat ke tak? Kalau dia tak ingat, saya belasah!

4 ucapan cinta:

Fuchsia~ said...

alamak tetiba sy teringat bile ek our anniversary nih. hiks

Haliza said...

hehe.. try tnye ur hubby :)

mizz eyta said...

wah2 2nd anibersery ye..congrates ye..smoga happy forever dgn encik tunang..ita xde date anibesery sbb knl2 tros tng..hiks..

Haliza said...

thanks my dear,
hehe.. xper la.. nnt ade wedding anniversary

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com