15 November 2009

Macam-macam

Tengok ticker kat sebelah rasa macam laju jer masa bergerak. 2 bulan ++, banyak lagi preparation tak buat. Aduh!!

front & back view. h&h tu initial kami stand for Hafidz & Haliza :)

Kad kahwin kami tak hantar printing lagi, draft design da ada. Quotation belum request lagi. Bukan tak nak printing, kalau boleh saya nak setelkan awal2. Dewan saya belum booked lagi, tu yang peta tak nampak bayang lagi. Bertambah2 pening dibuatnya.

Bulan ni jugak saya ngan en.tunang nak gi fitting baju, harap2 ade la baju yang kami berkenan dan harap2 jugak la badan ni tak mengembang. hehe..

Dalam masa yang singkat ni, time tu la jugak tunang saya bz. Manjang je ade kursus itu la kursus ini la, test system la. Harap2 tak ganggu la preparation kami.

saya rindu dia, cepat la balik!!





*terasanya bila SATU hari tak jumpe T__T. Rindduuuuuuuuu gileeerrrr..

7 ucapan cinta:

Fuchsia said...

awk sanding kat dewan mana tuh?

Haliza said...

Fuchsia:
ayah saya nak sgt buat kat Royal Johor Country Club (RJCC) tapi kena tempah akhir bln 12. Kalau tak dapat mmg haru la.. Alternatif lain saya da usha2 dewan Azalea, kat sekola Kanak2 spastik atawpun kat Dewan Kg. Melayu je. Tapi ayah saya tak buat keputusan lagi. Tuh yang risauuuuuuu sgt!!

~ thalhazlin ~ said...

Haliza : kalau wat kat dewan. memang kene tempah asap tu. tetau jelah kat jb ni. kang full pulak.
neway, kad yang wak design sangat cantik! ala-ala omputeh nye kad gitu. good luck!

Fuchsia said...

eh aritu awk ada ckp pasal kertas murah kat plentong kan. kat area mana tu? apa nama kedai dia? tgh nak carik tmpt murahan nih

Haliza said...

thalhazlin:
tu la kan? kan jb ni tak byk dewan yg kapasiti nye besar.
Thanks awk, tu pun da bape kali perah otak. hehe.. Nak design yg simple tu la yg susah.


Fuchsia:
o0o0.. tu pemborong alat tulis, dekat2 ngan produa. Alamak tak igt plak, pdhal selang bape je da opis sy. huhu..
Nnt sy bgtawu awk. awk nak gi roger la sy, bole kite jmpe. hehe

mizz eyta said...

canteknye kad kawen ittuew..nt leh designkan utk ita punye ye..hiks..rendu merendu ea..xpe esk en hafidz blk oke..tkcre sis!

Haliza said...

eyta:

thanks ita, biase je design tu. no problem kalo nk designkan. hehe..

tuh la x sbr nk tggu kepulangan beliau. Rindu gilerrrrrrrrrrrrrr..

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com