19 November 2009

H.I.B.E.R.N.A.S.I





BUSY giler dengan PC Fair III'09

*aku ade tak bersetuju sikit dengan PC Fair ni, ada barang jual murah ada jugak yang mark-up harga giler². Sape yang nak rugi ye tak? Tak percaya? Tanya la kat sape² yang design flyer untuk PC Fair.







p/s: Jangan tanya bila PC Fair. Kalau nak tanya bila YES (Year End Sale) amatlah dialu²kan. Haha..

Bride to be, masa ni la bole berbelanja sakan tapi ingat, berbelanjalah dengan waras, bukan dgn NAFSU. Pesanan untuk diri sendiri jugak! :)

4 ucapan cinta:

Fuchsia said...

huish lama btul berhibernasi ni liza

Haliza said...

hehe..
selagi pc fair tak abis, bertapa la kat opis nih.

nak update tp takde cerite la. huhu..

~ thalhazlin ~ said...

omg. mahal ke harga yang di mark up tuh. haliza, ada 3 soalan ;p :

1. masih boleh ke kita dapatkan harga staff untuk gps tuh? haritu time pc fair kita cuma bayar deposit 5o rm dan balanca akan di bayar bila barang di hantar ke opis hazlin on 20th nanti
2. banyak ke beza harga ek? harga pc fair rm 599
3. okay ke barang die neh? ada prob ke?

itu je. banyak tanya pulak kita. hihi :)

Haliza said...

thalhazlin:

ok kite try jwb sumer soalan:

1.sy da tnyer kat sales person, dia ckp tak bole sbb awk da deposite. kalo tak burn camtu je nnt.

2. beza harge staff biase RM100. awk rase byk tak? pd sy byk tu.

3. barang ni baru lg. sy pon tak pnah try lg. harap² ok la..

harap awk puas ati ngan jwpan sy. awk kalo nk beli brg² computer, insya allah sy bole tolong :)

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com