08 November 2009

Entri Bergambar - Part 1

Lokasi: Puteri Harbour, Nusajaya.
Tarikh: 7 Nov 2009, Sabtu



















p/s: Dah tajuk pun entri bergambar, so takde bebelan hari ini.
Kalau nak komen gambar, sangat dialu-alukan ^__~. Terima kasih.

9 ucapan cinta:

~ thalhazlin ~ said...

Wa.. macam pre- marriage photoshoot la. hee! kelihatan santai romantic. suka tengok :p

Haliza said...

thalhazlin:
Photoshoot suke² je. kawasan pon cantik. kalo nk amik utk pre-wedding pon mmg sesuai sgt.

sy pon suke tgk. ^__~

ღnFashyaღ said...

liza....edit pic kawen kite lh x???kite xretila...hehehe

Haliza said...

Fashya:
bole tp kite bkn pro la. huhu..
biase² je. awk lom dpt wedding album lg eh?

zaren said...

hye haliza..
im ur silent readers...
nice ur pic, cntik gak ye puteri harbour, blom smpi sane lg..walaupon i owg johor (bt pahat)..heee
nak promote cket..scallop RM50/canopy..bminat tak? klu buat kat dewan, nak buat skirting meja mkn pon ade, murah2 aje..bminat, emel i k..transport charges add RM20 aje...(zaren842@gmail.com)

Haliza said...

zaren:
tq :). View puteri harbour mmg cantik.

Fuchsia said...

baik tempah kad awal2 tu liza. nanti gile penat nak lipat tuu ^-^

mizz eyta said...

sis..santeknye view..org dlm gmbr pon 2-2 comel..suke tgk..leh la ek nk wat pre wed kt ctu..auww...

Haliza said...

eyta:
a'ah view situ tenang je.
hehe bole je nak buat pre-wedding kat situ, org pon x ramai nk tgk² kite posing. kalau tak malu ai.. hehe

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com