11 January 2010

Inilah namanya dugaan!

Tension betul lah! Sudah la wedding card postpone, tukar card color pulak. Lepas ni apa lagi?

Entah macammana la result card tu. Card color soft grey, font pulak maintain brown color. Ya Allah! Tak dapat bayangkan.

Padahal semalam muka dengan confident cakap card dah siap tapi cuma tak ada transport nak delivery + Van rosak bagai lah. Itu masalah aku ke hah? Tapi tadi pagi call cakap kertas pula out of stock!!! WTFish! Ni yang nak jadi Incredible Hulk.

Nak menangis, meraung, mengamuk ke ape pun memang dah tak ada pilihan.



Redha je Haliza. Hadapi dengan senyuman.

Smile liza. Smileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... la wooi





p/s: Ow tadi saya terjumpa Fasha tengah borong kertas. Hehe.. Orangnye sweet & bermata cantik. Sori tak dapat berbual panjang ngan awk.


6 ucapan cinta:

Xora said...

saya faham sgt. masa abg saya nak kawin dulu pun, org kedai tu bagi macam2 excuse. dah bagitau nak cepat pasal senang nak bawa balik kampung, tetap tak faham bahasa :( sudah la silap warna (nasib abg saya suka warna dia pasal cam warna kereta dia), size kad lak salah, tak muat masuk sampul. katanya kertas tu kertas baru. So if salah pun, bukan salah kita as customer pun kan? Memang macam2 drama.. Maka, saya minta ganti rugi dapat bunting dua ehehe.

Fuchsia said...

terkejut sy jumpa awk tadi liza. mmg cadang nak call pun tapi pagi tadi dah kelam-kabut nak kuar lupa pulak nak save no.
hiks.

siannya pasal kad tu... takpe la awk siap2 listkan nama guest. nanti kad dah ada terus tampal pos je. sabo ye.

Haliza said...

xora:
maybe sbb sy order yg murah je. tu sbb mcm sambil lewa je kot. Sy ade byr utk SUPER URGENT tapi service cam hampeh je. Tunang sy ckp company melayu mmg camtu. Aih!!

sy pun nk mintak balik duit super urgent mcm takde function pon byr utk service tu. Kalau nk mintak banner tah bile bole dpt agaknye.


Fasha:
hehe.. terkejut eh? sy mcm xcited skit nk jmpe awk. tu sbb main sergah je dr tepi.

tuh la. sy pon lom buat list. mcm takde mood plak nk buat bile card tak dpt lg. Sempat tak eh kalo pos? Kad awk sy da dpt semlm. Cantik sgt :)

mizz eyta said...

sabar ye sis!
ade hikmah disebalik sume ni..
xpela tg jew kad siap.
doa2 jek kad confirmed cantek oke!

~ thalhazlin ~ said...

haliza, awak tempah kad kat co. mana tuh? kite nak black list ah. apa ke servis gitu. huhu.
wah, besh nye korang jumpa ek. kalau awak jumpa saya, awak kenal tak. hihi

fasha: camana? dah jumpa tak kedai yang kita inform tuh? kedai tu kedai borong jajan. pernah inform haliza gak b4 neh.

Haliza said...

eyta:
sabar jgk ni ita tp mcm da makin nipis da tahap kesabaran.

thalhazlin:
company feymes tuh. ala maybe sy order yg kad murah, sebab tu la camtu kot dia layan. bkn sy takmo tempah yg "mahal" tp dia ckp takleh nk buat sbb mase da suntuk. So mmg sy takde pilihan. Fasha pon tempah kad kat situ so far dia kate ok. dpt cpt.

insya allah kalo sy jmpe awk sy knal. cume jgn terkejot la kalo sy tersergah. hehe..

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com