31 January 2010

Tentang Hantaran

Alhamdulillah. Syukur sangat2 gubahan untuk hantaran sudah siap. Sangat teruja sebab apa yang saya idamkan dapat dilaksanakan melebihi apa yang saya bayangkan.



Sabar2..
Rasa macam nak je post gambar kat entri ni.




Untuk Fasha, Selamat Pengantin Baru. Semoga menjadi isteri yang taat, solehah dan juga moga berkekalan hingga hujung nyawa. Amin..

2 ucapan cinta:

Fuchsia said...

liza thanks! sy dah jadi bini org nih ^-^

*ye baru nikah pg tadi sempat pulak la bukak blog org nih ;p

Haliza said...

ya allah, sempat lg tuh dia bukak blog. hehe..

ur welkam dear. alhamdulillah da selamat jd bini org. :)

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com