31 January 2010

Walimatul Urus H & H

Salam kawan²,
kami ingin menjemput ke Majlis Perkahwinan kami.
Kalau sudi, sila tinggalkan nama & alamat kamu di akuhaliza@gmail.com untuk urusan pengeposan kad kahwin kami.


Chop²! Sebelum terlupa, majlis kami di Johor Bahru :)

10 ucapan cinta:

_Gnie_ said...

Tahniah ya!
Selamat Pengantin Baru...

Haliza said...

gnie:
Mekasih awk. Tapi mcm awl lg. hehe

Fuchsia said...

wahhh dah dpt kad ye. hiks. jgn lupa 1 utk sy okeh ^-^

Haliza said...

fasha:
hehe.. mmg da reserved utk awk pon.

Missyanz said...

Congratulation!!!...
Pas ni kna panggil Pn Haliza la ea..
Wat kat Permas ke?..
Dekat la ngan rmh sy.. Gewd Luck..

Haliza said...

missyanz:
Mekasih!! Pn? huhu rase mcm da makcik² plak. hehe

awk dok permas ke? katmane²?
sy buat kat area bandar.
Jempot la dtg.

Missyanz said...

tak lah, sy dok Tmn Sri Amar.. tak jauh dr Permas.. Tp slalu gak lalu sana.. Insya'allah.. Sy email address sy kat awk ea.

cik yaya said...

hee...Selamat Pengantin baru!! :)

Haliza said...

cik yaya mekasih.. Jempot la dtg eh :)

cik yaya said...

huk.kalau boleh terbang saya mesti dtg!hehe

 
Blog ini telah diubah sikit jek oleh haliza dari template suckmylolly.com